Ideeënbus

Zoals u weet is het niet gemakkelijk om ieder jaar weer evenementen te organiseren die bij voldoende leden aanspreken. Het bestuur doet ieder jaar weer hun best voor een divers aanbod van activiteiten & evenementen.

Middels deze pagina vragen wij u om uw ideeën op ieder moment met het bestuur te delen. Wij zullen ieder idee tijdens de bestuursvergaderingen doornemen en indien het een goed idee is en mogelijk is om te organiseren vermelden op de site. Iedereen kan zich dan inschrijven voor het betreffende evenement zodat wij als bestuur ook een inschatting kunnen maken van de haalbaarheid.

Zodra het evenement definitief is zal dit gepubliceerd worden op deze pagina en in de nieuwsafdeling.

Helaas werkt deze rubriek nog niet. U kunt uw ideeën insturen via : info@paardenfokvereniging-zl.nl